chambres dhotes en gites

Montauriol :

Montauriol is gelegen in de oostelijke pyreneeën (Perpignan) en ligt aan de voet van het massief van de Canigou (top = 2784m), op 25 km van de middellandse zee (Argeles, St Cyprien, Collioure) en dicht bij de Spaanse grens  (Costa Brava, Figueras, Barcelona,...).

Wij bieden je een stijlvolle vakantie aan, in harmonie met de natuur, waar comfort, traditie en gastvrijheid hoog in het vaandel staan.
Kamers met badkamer, ontbijt inclusief en appartement met 1 of 2 slaapkamers, zwembad (9x4m), vele rustige terrassen en zithoekjes met ver zicht op zee of top van de Canigou, petanquebaan, tafeltennis, (schaduwrijke)parkeerplaatsen, ...

Gratis draadloos internet (Wifi) of via CPL

wijngaarden montauriol

De Aspres (mediteraan klimaat, met meer dan 300 zonnedagen per jaar) is het ideale vertrekpunt om de bergen in te trekken, oude dorpjes te bezoeken of  door kleine steden te slenteren, wijnhuizen te bezoeken, wandeltochten te beginnen, (grote) fietstochten te maken, te mountenbiken, paardrijden, ezeltochten ...
Enkele rondliggende dorpen hebben tevens leuke toeristische markten.
Voor kunst en cultuur hoef je niet ver te gaan : forten en kastelen, abdijen en musea zijn talrijk aanwezig. Zelfs de katharenstreek en Andorra liggen niet zo ver af.

zwembad chambres dhotes en gites